Zondag 21 april is het Bollendag. In het najaar zijn 20.000 tulpenbollen de grond in gegaan dus het wordt een feest van kleur. Op de Bollendag vind je (zomer)bloeiende bloembollen bij Hein Meeuwissen en vaste planten en (prachtige) Clematissen bij Gerrie Veenstra, van de Botterhutte.

Leuk tuinbrocante zie je bij ’t Winkeltje; Groei & Bloei is aanwezig en beantwoordt al je bollenvragen.

Bollendag 21 april: Vanwege de natte grond kan er die dag niet geparkeerd worden op ons terrein. Parkeren kan bij ‘Huis voor Ontmoeting en Sport Onder d’n Plag’, Osstraat 11 in Demen. Daar kun je in een treintje stappen dat naar ons rijdt. Na afloop brengt het treintje je ook weer daar.

DAT GELDT NIET VOOR AUTOBUSSEN, DIE KUNNEN OP DE BUSPARKEERPLAATS TERECHT.

De Tuinen in Demen liggen tussen Nijmegen en Den Bosch. Een bezoek hieraan staat garant voor een gezellig dagje uit en biedt de ware tuinliefhebber iets bijzonders.

Na het ervaren van de twintig verschillende siertuinen kun je in de theeschenkerij terecht voor een heerlijk drankje en hapje. De Tuinen in Demen zijn vanaf 21 april  tot en met 1 september elke donderdag en zondag open van 11.00 tot 17.00 uur. Groepen kunnen op afspraak ook op andere dagen en tijden een bezoek aan de tuin brengen. De entree bedraagt 6 euro. Honden mogen helaas niet de tuin in.

Elke zondag in augustus kun je inschrijven voor een high tea. Zie activiteiten.

Kom genieten in De Tuinen in Demen!

Voor adres en contactgegevens kun je hier klikken.


Amerikanen hebben de Tuinen in Demen ontdekt: