Welkom bij de Tuinen in Demen

 

De Lockdown geldt tot in elk geval 28  april. We hopen dat we op donderdag 29 april weer open kunnen. De Tuinen in Demen zijn dan elke donderdag en zondag open van 11.00 tot 17.00 uur geopend voor bezoek. Wanneer dit door corona-maatregelen niet door zou kunnen gaan, plaatsen we dat direct op deze website. Het is daarom handig om voorafgaand aan uw bezoek de site even te checken. Wilt u via een a-mailbericht op de hoogte gehouden worden, stuur dan een mailtje naar info@detuinenindemen.nl .

Tussen Nijmegen en Oss in liggen De Tuinen in Demen. Een bezoek hieraan staat garant voor een gezellig dagje uit en biedt de ware tuinliefhebber iets bijzonders.

Na het ervaren van de zestien verschillende siertuinen kun je in de theeschenkerij terecht voor een heerlijk drankje en hapje. 

De Tuinen in Demen zijn  van22 april tot en met 5 september open.   De tuinen zijn elke donderdag en zondag open van 11.00 tot 17.00 uur.

Kom genieten in De Tuinen in Demen!

In april bloeien de bollen uitbundig daarom starten we als de maatregelen het toelaten het tuinseizoen met bollendagen. Je kunt dan niet alleen duizenden tulpen in bloei zien maar ook (zomer)bloeiende bollen van Hein Meeuwissen kopen en planten van De Botterhutte. Klik hier voor meer informatie.